• +Grønt

    Last Ned
    +Grønt

    Forskningsprosjektet «GRØNTiKJØTT» ble tildelt oss fra Norges forskningsråd i 2015.

    Formålet var å utvikle bærekraftige og sunne hverdagsprodukter bestående av kvernet kjøtt med en høy andel grønnsaker. Mulighet for bedre råstoffutnyttelse ved å benytte grønnsaker med ukurante størrelser. Utvikle ny kategori bearbeidede kjøttprodukter som er ernæringsmessig optimale og har helsefortrinn bygget på forskningsbasert kunnskap.

    JÆDER var prosjekteier og hadde med seg et godt utvalg leverandører, kunder og forskere i dette treårige Innovasjonsprosjektet.

    Første produkt i prosjektet ble lansert i 2016 og produktseriens navn ble +Grønt

    +Grønt -serien inneholder 4 produkter til storhusholdning:

    Kjøttbolle av storfe med 33% grønnsaker
    Kyllingbolle med 33 % grønnsaker
    Pølse av svin med 37% grønnsaker
    Karbonade av storfe med 33% grønnsaker
    Produktvarianter finnes også i en Fjordlandrett og i matkasser.

  • Hå Kylling

    Last Ned
    Hå Kylling

    Hå Kylling er det nye navnet på Jæder sine kyllingprodukter, både ferske og ferdigbehandlede.

    På Jæren finner man 45 kyllingbønder innen en times omkrets, og nå har Jæder etablert et topp moderne produksjonsselskap midt mellom dem. Et godt, lokalt samarbeid mellom bønder, foredling og leverandør skal sørge for suksess med den nye merkevaren Hå Kylling.

     Vi har fått på plass et meget profesjonelt foredlinsanlegg. Her er vi tett på bøndenes produksjon og kan dermed sørge for effektiv, moderne drift og samtidig at dyrevelferden ivaretas.

    Kylling er et velsmakende kjøtt og et stadig mer populært middagsalternativ.

    Felles for alle produktene er at det er «kvalitet fra Jæder». Det kan vi love siden vi er så tett på både bønder og produksjonsselskap. Hå Kylling er saftig og velsmakende, og vil definitivt bli ettertraktet! Vi vil jobbe kontinuerlig med å utvikle nye kyllingprodukter gjennom Jæder-kjøkkenet og gleder oss til å lansere flere spennende og velsmakende nyheter i fremtiden.

  • Vegja

    JÆDER er i stadig utvikling og er alltid på jakt etter nye produktkategorier. 

    Vi er en kjøttvarebedrift med lange tradisjoner, men likevel faller det oss naturlig å tenke på alternativer
    til kjøttvarer. Med denne produktkategorien tar vi på alvor de som ønsker å redusere kjøttforbruket sitt. Planteriket har uendelig mange gode råvarer som vi kan benytte i våre vegetarprodukter. I Vegja-kategorien satser vi på å bruke mest mulig norske råvarer og ønsker å tilby smakfulle produkter uten soya.

    Vi har utstyr og kunnskap som gir oss verdifulle fortrinn i produktutviklingen. Resultatet blir gode smaker og flott konsistens.

    Vi håper produktene faller i smak for både vegetarianere, veganere, fleksitarianere og miljø- og smaksinteresserte forbrukere.