Offisiell åpning av Jæderfabrikken

Skrevet av Jæder, 31.08.2015. Sist oppdatert 01.09.2015.


25. August var det duket for offisiell åpning av Jæderfabrikken. Åpningen ble foretatt av stortingsrepresentant Olaug V. Bollestad som snakket varmt om bedriftens betydning for nærmiljøet.

Vårt dyktige salgsapparat hadde komponert en imponerende meny som viste bredden i vårt sortiment. Kunder, leverandører, kjedekontakter, entreprenører og øvrige samarbeidspartnere nøt maten til tonene fra Benedicte Kyllingstad og Bjarte Mos fiolinduetter.

Etter flere flotte taler og omvisning på anlegget ventet et interessant innlegg av Ida Synnøve Grini fra Nofima. Innlegget omhandlet GRØNTiKJØTT- prosjektet som Ådne Espeland AS er stolt prosjekteier av. Det er et treårig innovasjonsprosjekt fra Norsk Forskningsråd hvor formålet er å tilsette en stor andel grønnsaker i kvernede kjøttprodukter.

For anledningen hadde Londons fremste burgerblogger, Nick Andrews, tatt turen til Ålgård. Han holdt et inspirerende foredrag om hamburgerens historie og hva som kjennetegner en god hamburger. Han konsumerer over 200 hamburgere i året og fikk selvsagt smake på våre Jæder-favoritter.